10 oktober start: Lichaams- en Hartsbewustzijn te Groningen

Lichaams- en Hartsbewustzijns cursus in Groningen

De mooiste weg is de weg naar binnen, dichtbij jezelf thuis zijn. Veel mensen willen leven vanuit een Open Hart waarin liefdevolle vriendelijkheid en mededogen aanwezig zijn, zonder oordelen en/of reacties. In deze cursus worden de 4 hartskwaliteiten, ze worden ook wel de 4 pijlers van het Hart genoemd, onderzocht en verder ontwikkelt.

De 4 pijlers van het Hart die in de cursus ruim aan bod komen:

* liefdevolle vriendelijkheid
* mededogen
* vergeving
* neutraliteit

Deze 4-pijlers komen in de cursus middels bodysense en hartsmeditaties tot een dieper bewustzijn. We zijn allemaal onafhankelijk met elkaar verbonden. Wanneer we dieper in ons hart aanwezig zijn, dan is er zelf zijn. Rust, ontspanning en stilte. Vrede is dan voelbaar en kan worden doorgegeven zonder daar moeite voor te doen.
De bedoeling is dat we datgene wat in de cursus wordt geleerd, het ook in het dagelijks leven toepassen, dat we het onderdeel maken van onze eigen realiteit en dat het ook echt gebruiken om onszelf en ook anderen van dienst te zijn.

Anita Dulos van Open Hart heeft de opleiding Unity in Duality gevolgd bij het Tarab Tulku Instituut. Ze heeft les gehad van Lene Handberg, de rechterhand van Tarab Tulku. De cursus Lichaams- en Hart bewustzijn start op 10 oktober en zal wekelijks op de donderdagavond (uitgezonderd in de herfstvakantie) plaatsvinden.

Locatie: Noorderhaven NZ 57 9712 VJ Groningen
Fiets kan binnen gestalt worden.

Start cursus: 10 oktober (wekelijks, behalve 21 oktober) 19:15- 21:15h Vanaf 19:00h inloop. Kosten: 180 euro (10 avonden)

Opgave en info: AnitaDulos@openhart.org