Reconnective Healing

Reconnective Healing® is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing® brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie. Tijdens een sessie is het zuurstofgehalte in je bloed direct verzadigd met zuurstof waardoor het dus direct werkt op je immuunsysteem. Daarnaast is je hartslag gelijk- en regelmatig en komen je hersenen in een langere golflengte.
Als je een sessie ontvangt dan wordt je via de passende frequenties, licht en energie opnieuw aangesloten op het intelligentie- en informatienetwerk.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt.
Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen.
Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld” -Eric Pearl-

Informatie over de individuele sessie

Tijdens een Reconnective Healing® sessie lig je op een massagetafel, met gesloten ogen.
Je hoeft niks te doen. Het is niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra’s te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op of te hechten aan een bepaald resultaat.

Laat het Universum/God/Liefde (kies zelf de omschrijving welke voor jou prettig is), jou brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt.
Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar. Vermijd voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica. Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze jou niet storen tijdens een sessie.

Een Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 60 minuten. Normaal gesproken worden er één tot drie sessies aanbevolen. De prijs van een sessie is € 75

Eric Pearl en iedereen, verbonden met dit werk kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Er worden geen diagnoses gesteld. Wel zijn er goede wetenschappelijke resultaten mee behaald. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

Hoe The Reconnection® begon

Eric Pearl was al ruim 12 jaar een succesvolle chiropractor met een bloeiende praktijk.

In 1993 kwam hij in contact met een vrouw die vertelde dat ze zijn meridiaanlijnen opnieuw kon aansluiten op de planeetlijnen en daarmee aansluiten op de sterren.

Hierna ontdekte Eric Pearl dat zijn patiënten vreemde verschijnselen waarnamen tijdens hun behandeling. Bovendien vonden er wonderbaarlijke genezingen plaats van aandoeningen van zeer verschillende aard. Vanaf dat moment begon voor Eric Pearl een zoektocht naar inzicht en het kunnen verklaren wat er met hem gebeurde. Hij kreeg enorme belangstelling van artsen en wetenschappers over de hele wereld, waaronder Dr. Deepak Chopra, Dr. Andrew Weil en Dr. Gary Schwartz. Eric verscheen in Tv-programma’s en op de radio. Zijn werk is beschreven in zes boeken, waaronder zijn eigen bestseller: “The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself”.

Eric Pearl reist en onderwijst nu over de hele wereld. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en leidt duizenden practitioners op, die zelf deze helende frequenties met succes zijn gaan toepassen. Zie ook  www.thereconnection.com

Uitgangspunten van Reconnective Healing®

Het menselijk lichaam is ontworpen met een eigen intelligentie om zichzelf te genezen. Kijk maar eens naar de simpele en toch geraffineerde wijze waarop het lichaam zichzelf geneest van een snijwond.
Soms is het lichaam echter zo verward in verschillende informatiestromen dat het niet langer in staat is op de eigen frequentie te varen. Dan is een heling nodig die de aansluiting op de aard- en sterrenlijnen weer herstelt.