The Reconnection

De Reconnection®
Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als Ley Lines. Op deze wijze was ons lichaam aangesloten op een veel groter netwerk en verbonden met het hele universum.
In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgeraakt.
De Reconnectie is ontworpen om deze meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe “Axiatonale” lijnen aan te brengen die ons herverbinden (reconnect) met een krachtiger  en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

  • De Reconnectie® is bedoeld voor je persoonlijke evolutie.
  • De Reconnectie® zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.
  • De Reconnectie® is maar één keer in je leven nodig.
  • De Reconnectie® bestaat uit twee  sessies, die binnen maximaal drie nachten gedaan moeten worden.
  • De Reconnectie® kost € 333 voor beide sessies, te betalen vóór de eerste sessie.
    Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs.

Drie ervaringen van cliënten die de Reconnectie ontvangen hebben:
"Met mij gaat het goed. Ik heb veel energie en heb het gewone leven weer opgepakt alhoewel alles anders is. Door de reconnection is er innerlijk echt iets veranderd en dat is mooi en bijzonder."

"Stil, wat is dat fijn. "

"Een diep gevoel van thuis zijn. Dat wat er altijd is. Ik ben niet alleen genezen, er kwamen ook mensen op mijn pad die bij me passen. Het heeft mijn leven op een diep nivo veranderd. "

Hoe The Reconnection® begon
Op een dag in 1993 ontdekte Eric Pearl dat hij met een ongebruikelijke “gift” was gezegend. Hij kreeg toen een Personal Reconnection. Hij was al 12 jaar een heel succesvolle chiropractor met een bloeiende praktijk en na zijn Reconnection namen een aantal van zijn patiënten vreemde verschijnselen waar tijdens hun behandeling. Bovendien vonden er wonderbaarlijke genezingen van aandoeningen van zeer verschillende aard plaats.
Vanaf dat moment is hij begonnen met een zoektocht naar inzicht en het kunnen verklaren wat er met hem gebeurde. Hij kreeg enorme belangstelling van artsen en wetenschappers over de hele wereld, waaronder Dr. Deepak Chopra, Dr. Andrew Weil en Dr. Gary Schwartz. Eric verscheen in TV programma s en op de radio. Zijn werk werd gedocumenteerd in zes boeken, waaronder zijn eigen bestseller:
“The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself”. Eric reist en onderwijst over de hele wereld. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en leidt duizenden practitioners op, die zelf deze helende frequenties met succes zijn gaan toepassen.
Zie ook de website van Eric Pearl: http://www.thereconnection.com